ANIMANIA FORUM
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
ANIMANIA FORUM

Forum dedicat tuturor iubitorilor de animale.

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Regulamentul acestui forum:

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1inima Regulamentul acestui forum: la data de Dum Noi 15, 2009 1:06 pm

Admin

Admin
Admin
Admin
Iata regulamentul forumului animania.wikiforum.ro. Va rugam sa-l cititi cu atentie si sa-l respectati! Va multumim pentru intelegere si sprijin!

Forumul si calitatea de membru al forumului

Inregistrarea ca membru presupune asumarea si respectarea prezentului regulament.
Calitatea de membru al forumului de discutii pus la dispozitie de site presupune respectarea urmatoarelor obligatii:
- Sa respecte regulamentul forumului.
- Membrilor nu le este permis sa se inregistreze folosind drept nick denumirea paginii web personale sau o denumire de firma.
- Membrii trebuie sa respecte deciziile moderatorilor forumului. Daca membrii doresc sa se planga de aceste decizii trebuie sa se adreseze doar prin mesajprivat/e-mail administratorilor siteului.
- Membrii trebuie sa posteze mesaje strict la subiectul respectiv.
- Membrilor nu li se va permite sa ataseze fisiere mari si, in general, li se va permite sa ataseze fisiere numai in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.
- Membrilor nu le este permis sa aduca jigniri membrilor forumului (sub nici o forma). Nerespectarea acestei reguli se poate solda cu restrictionarea accesului la forum.
- Sa caute cu atentie inainte de a deschide un subiect nou. In acest fel se va evita deschiderea aceluiasi subiect de mai multe ori.
- Sa nu posteze informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!
- Sa nu posteze informatii care incalca legile copyright-ului.
- Sa nu abuzeze de culori, iconite animate sau dimensiunile fonturilor.
- Sa incerce sa ajute colegii de forum si sa nu ii puna in posturi proaste pe cei care poate nu sunt atat de priceputi.
- Sa nu posteze link-uri directe catre alte site-uri/resurse decat in cazul in care acest lucru este justificat si nu poate fi evitat.
- La crearea unui subiect nou, membrii sunt rugati sa incerce sa aleaga un subiect scurt si cat mai clar.
- Anunturile persoanelor juridice trebuie sa aiba acordul adiministratorilor siteului.
- Necunoasterea regulamentului forumului nu absolva membrii de suportarea consecintelor generate de incalcarea regulilor.
Alte precizari importante:
- Accesul folosind proxy-uri anonime este interzis!
- Forumul utilizeaza cookie-uri care permit autentificarea automata a membrilor in forum. Aceste cookie-uri nu inregistreaza informatii confidentiale (date de contact sau alte informatii) despre membri. Recomandam membrilor activarea lor din browser-ul pe care il folosesc.
- Publicarea de catre un membru a datelor sale personale si/sau de contact in zona publica a forumului este nerecomandabila si se face pe propria raspundere a acestuia.
- Orice informatie introdusa de membri in timpul utilizarii forumului va fi stocata in baza de date si intra in proprietatea intelectuala a siteului.
- Responsabilitatea pentru continutul mesajelor postate de catre membri apartine in totalitate si in exclusivitate acestora.
- Desi incearca sa monitorizeze cat mai bine continutul mesajelor publicate, siteul nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii forumului. Datorita caracterului "real time" incalcari accidentale ale regulamentelor in vigoare pot aparea. In cazul in care detectati o asemenea anomalie sunteti invitati sa ne contactati in scopul clarificarii problemei!
- In cazul in care vom primi reclamatii referitoare la un membru care in cadrul unui mesaj privat a avut atitudini contrare regulamentului, accesul acestuia poate fi restrictionat.
- Datele d-voastra de identificare vor fi puse la dispozitia autoritatilor in cazul in care acest lucru ne va fi solicitat si argumentat corespunzator.
- Toate drepturile de folosinta (copyright) a fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare! Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor.
- Atunci cand doriti sa reclamati ceva, va rugam sa folositi un ton politicos si sa dati cat mai multe detalii.
- Cedarea contului personal de pe forum catre un alt user va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a acelui cont.
- Crearea de conturi multiple (clone) este interzisa. Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea contului principal pe termen nedefinit.
- Atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos va determina restrictionarea accesului autorului pe termen nedefinit.
- In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, intotdeauna se va aplica decizia administratorilor forumului.

https://animania.wikiforum.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum